8 Mart 2012 Perşembe

Sonunda Murad'ımıza Erdik!

Öncelikli olarak, her birinizin Kadınlar Günü'nü kutlarım. Umarım kendinizi şımartacağınız, keyifli bir gün geçirirsiniz. Bugün sizlere Murad'ın makyaj ürünlerinden bahsedeceğim. Murad ve makyaj, bir arada, nasıl yani? Şaka şaka, elbette öyle far, rimel işine falan girmemiş Murad. Sadece makyaj bazı üretmiş. Şahsen ben fondöten üretmelerini de isterim ama, o alana kaymayacaklarını çok net biçimde aktarıyorlar. Onlar fikrini değiştirene kadar biz elimizdekilerle idare edeceğiz demek...

Skin Perfecting Primer Dewy Finish: Işıltı veren bir baz... Aynı zamanda cilde bakım da yapıyor. Minerallerle cildin ışıltısını destekliyor.


Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control: Bu baz, daha çok sivilce ve akne sorunu olanlara hitap ediyor. Bu bazı kullandığınız takdirde, hem makyajınızın kalıcılığını arttırıyorsunuz hem de sivilceleriniz kuruyor.


Absolute Bronzing Boost: Bu da, bronzlaştırıcı bir baz... Cildinize tatlı bir pembelik, doğal bir güneş bronzluğu kazandırıyor. Ve içeriğindeki antiosidanlarla, cildin güneş ışığına karşı direncini arttırıyor.


Eye Lift Perfector: Göz makyajınıza çok önem veriyorsanız, göz makyajınızı sabitlemek için bu bazı kullanabilirsiniz. Bu ürünün en bomba etkisi, göz çevresini sadece 15 dakikada, %50 oranında sıkılaştırıyor olması... Ayrıca, düzenli kullanım sonucunda, koyu halka görünümlerini ve göz altı torbalarını da yok ediyor.

Ürünlerin fiyatları 130 ve 140 TL arasında seyrediyor. Biliyorum, bir baz için biraz yüksek bir fiyat gamındalar ama, bazların aynı zamanda cilde bakım yaptığını düşünürsek, hem baz hem de krem almış kadar oluyorsunuz.Bir taşla iki kuş hesabı!

Siz ne düşünüyorsunuz Murad'ın bu ürünleri hakkında?



3 yorum:

  1. Canım ben Bronzing boost'u merak ettim en çok! Fiyatları gerçekten pahalı ama Murad'ın ürünleri de iyi oluyor genelde o nedenle değer diye düşünüyorum :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. shine control yazısına gitti hemen gözlerim , algıda seçicilik :D
    smashbox primelerine uçmuş diyordum ama bu onu da katlamış :D

    YanıtlaSil
  3. Sizin de kadınlar gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil