3 Kasım 2011 Perşembe

Almalı mı, almamamalı mı?

Son dönemlerde, adını daha önce duymadığım bazı markalarla tanıştım. Eminim, bu ürünlerle benden önce tanışan arkadaşlarım vardır. Bakım ve kozmetiğe olan ilgim nedeniyle, bu ürünlere hemen sahip olasım geliyor. Ancak gereksiz israftan da hoşlanmadığım için, bilenlere sormak isterim. Bu markalar ve ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

HUILES&BAUMES
Sanırım, eczanelerde satılan bir bakım ürünüymüş...
El Kremi

Bakım Kremi

BURT'S BEES
Boyner mağazalarında satılıyormuş. Bu ürün ilgimi çok çekti, çünkü ilginç içerikleri var. Mesela aşağıdaki temizleyici arı sütü içeriyormuş.


Annelere Özel Karın Çatlak Kremi
Temizleyici


  ALTERRA 
  Bu ürün de sadece Rossman mağazalarında satılıyormuş.



Nemlendirici Bakım Kremi
 
        

                                                       

                                                           

3 yorum:

  1. HUILES&BAUMES markasını daha önce Ayşenur Yazıcını n sitesinde gördüm,kullandığı ürünler arasındaymış.göz serumu ve leke açıcı serumunu öneriyordu.incelemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Burt's Bees Amerika'da inanılmaz satan bir marka. Çok güzel ürünleri var, kokuları da doğal ve çok güzel. Ben mesela bal kokusunu çok severim ürünler direkt bal kokuyor. Honey Lip Balm harika bir şey, doğal olmayan lip balm kullanamıyorum çünkü petrolden elde edilen petrolatum tadı çok rahatsız ediyor (ki içeriklerine bakarsan çoğu lip balmda olduğunu göreceksin, ama Burt's Bees doğal olduğu için onda yok). Soap Bark'lı yüz temizleyicisine de bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Burt'S Bees, içlerinde bildiğim bir ürün. Lipbalmını ve küçük bir krem setini kullanmıştım vakti zamanında. Eos lipbalmlarını biliyor isen, ben etkisini aynı ona benzetmiştim. Ancak ülkemizde, yurtdışına oranla katbekat fazla fiyatla satıldığından,o paraya pek değmez. Mesela Queen Helene markası gibi, doğal içerikli ve sevdiğim bir marka ancak ürünler yurtdışında 4$ civarı iken, Türkiye'de 25-35 Lira.

    YanıtlaSil