1 Kasım 2011 Salı

Bacak Parfümü Mü?

Bacaklara parlaklık veren çeşitli sprey, krem vs uygulamaları biliyordum ama, bacak parfümü olduğunu bilmiyordum. Ne bileyim, bacağımın güzel kokmasını istesem (ki çok isterim), vücut kremi sürerim; assoliste bağladığım süslü günlerden birindeysem de, vücut parfümü sürerim, olur biter. Ama işte, mesele koku olunca, oldukça hassas davranan markalar var. Alessandro da bu markalardan biri... Şahsen, Alessandro'yu öyle çok yakından bilen biri değilim. Son dönemlerde el-ayak kremleriyle adını duydum. Ancak Alessandro'nun Stiletto Bacak Parfümü adlı ürününü ilk kez duyuyorum. Bacaklar için üretilen bu parfüm, içeriğinde bulunan siyah böğürtlenle, baştan çıkarıcı bir etki yarattığını vaat ediyor. Bu parfümü denemek isteyenlere fiyatının 150 TL olduğunu; Altuğ ve Douglas Parfümeri'de satıldığını hatırlatayım. Bu tarz ürünlerden denemişseniz, sizin de yorumlarınızı öğrenmek isterim...

3 yorum:

  1. Parfümlere takıntılı vaziyetteyim ama bacak parfümünü hiç duymamıştım bu post iyi oldu :))şahsen bende bacağımın güzel kokmasını istersem vücut spreyi yada parfümlü losyon,krem falan sürerim ,150tl niye vereyim ki .

    YanıtlaSil
  2. bunun testerı bana gelen vanilya club kutusundaydı. kokusu fena değil , ama çok yogun. ve ıs dız kapagının arkasına parfum sıkmaksa, bunun ıcın ozel bır bacak parfumune gerek yok, normal kullandıgımız parfumu de bu amacla kullanabiliriz bence :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kullanıyorum bu ürünü ve gerçekten özel bir koku.. Ben ve eşim bu kokuyu çok beğeniyoruz.. Ve bacak dışında da parfüm olarak kullanabilecek bir yapıya sahip.. Bence alıp denemeye değer..

    YanıtlaSil