10 Kasım 2011 Perşembe

John Frieda Ürünlerim

Son zamanlarda, saçım için John Frieda ürünlerini kullanıyorum. Bu markadan, genel anlamda memnunum. Ancak kullandığım ürünleri tek tek açıklamam gerekirse, şu tarz yorumlarda bulunabilirim...


Soldan başlayayım. En solda gördüğünüz luxurious volume hacim kazandıran şampuan, sprey tarzında, kuru bir şampuan... Hani saçımızın hafif yağlandığı ancak saçı yıkamaya zaman bulamadığımız anlar vardır ya, işte o anlarda kullanılacak, hatta çantada taşınacak bir ürün... Saçı tutam tutam ayırıp, bu ürünü saçlara sürüyoruz ve saçlar bir anda parlak ve bakımlı bir hal alıyor.
Memnun kaldım mı? Hayır. Bir kere, kullanmadan önce o kadar çalkalamama rağmen, ürünü saçıma sürdüğümde, giysilerde iz bırakan deodorantlar gibi, saçımda bembeyaz izler bıraktı. Çok acil durumlar haricinde tercih edeceğim bir ürün olduğunu düşünmüyorum.

Ortadaki ürün ise, Frizz Ease Nemlendiricili Bakım Maskesi... Bildiğiniz üzere, her maske gibi, saçı beslemek, nemlendirmek, güçlendirmek gibi vaatlerle sunuluyor.
Memnun kaldım mı? Evet... Saçımda mucizeler yaratmadı ama, yumuşak ve nispeten daha sağlıklı saçlarım olduğunu söyleyebilirim.

Sağdaki ürün de, Frizz Ease 3 day straight... Yani, düz saçlar yaratan şekillendirici sprey. Bu ürün, saçlar nemliyken kullanılıyor ve saçların kurumasının ardından çekilen fönün, üç gün boyunca kalıcı olmasını sağlıyor. Ve bu üç gün boyunca da, saçlar yağlanmıyor. Anlayacağınız, çantada taşınacak, kuaföre birlikte gidilecek bir ürün...
Memnun kaldım mı? Pek sayılmaz. Tamam, saçlarımın kolay taranmasını sağladı ama o derece mucizevi bir etkiyle karşılaşmadım. Belki de saçlarım düz olduğu içindir. Zira bu ürün, özellikle kıvırcık saçlı kadınlar için öneriliyor.

Siz bu ürünleri hiç kullandınız mı? Yorumlarınızı merak ediyorum...

7 yorum:

  1. bilgilendirmeler için tsekkurler. keske siyah sac serisi de olsa bu markanın.

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı bir blogmuş bu! Ürün açıklamaları ve memnunyet yorumları çok iyi :) Oldukça faydalı! :) Ben de seni bloguma beklerim, yorumlarını da beklerim, ayrıca takibe alıyorum seni :) Beğenirsen sen de beni alll :) ^.^

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ahhh benımde kullanıyor bu bakım kremlerınden mevsımsel mı psıkolojık mıbılmıyorum ama saçlarım çok dökülüyor verdıgın bılgıler ıcın teşekkur ederım dıkkat etmek lazım

    YanıtlaSil
  4. canim maskeyi kullandim ve dedigin gibi iyi bir ürün, ama mucizevi birsey degil iste, zaman zaman tekrar alinabilir : )

    YanıtlaSil
  5. Şu sıralar hemen herkesin saçları dökülüyor arkadaşlar, daha önce de dediğim gibi kullandığımız ürünler kadar, beslenmemize de dikkat etmeliyiz.

    YanıtlaSil
  6. süper faydalı bir post olmuş.

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. ben cok sevıorum john frıeda urunlerını..turkıyede yokken arıyodum yurtdısına gıttıgımde..postun cok guzel cnm cok begendım yararlı olmus :)
    yenı kesfedebıldım blogunu umarım cok sey kacırmamsımdır :) sevgıler..

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil