2 Kasım 2011 Çarşamba

Sevemediklerim# Episode 1

Bakım, tıpkı moda gibi, ilk sözü başkalarının, son sözü de sizin söylediğiniz bir alan... Yani, herhangi bir ürünün acayip vaatlerle ortaya çıkması, o ürünü severek kullanacağınız anlamına gelmiyor. Ve son sözü, her zaman kullanıcı söylüyor. Aşağıda sıraladığım ürünler, benim memnun kalmadığım, sevemediğim ürünlerden bazıları... Ancak bu ürünlerin bu listede yer alması, onları kötülediğim anlamına da gelmiyor. Bazı nedenlerden dolayı bana uygun olmadıklarını düşünüyorum sadece... Severek kullananlara sözüm yok.


                                                 Kerastase Oleo Kompleksli Bakım

Neden Sevemedim?
Banyodan önce ya da sonra uygulanan bu ürünü ben hep banyodan sonra, durulanmayan bakım olarak, saç uçlarıma uyguladım. Ve saçlarımın bir günde yağlanmasına, tutam tutam dökülmesine neden oldu. Yarısına gelmişsin derseniz, saçlarım o kadar uzundu ki, bunu kullanmadan açıp tarayamıyordum. Neyse ki saçlarımı kestirdim ve artık buna gerek kalmadı.


                                       Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı

Neden Sevemedim?
Bu ürünü, banyo yapmadan 10 dakika önce saçlarıma uyguladım. Öyle yağlı bir ürün çıktı ki, saçlarıma iki, üç kere şampuan uygulamama rağmen, saçlarım iki haftadır yıkanmamış gibi yağlı göründü. İki kere kullanıp bir köşeye bıraktım. Üçüncü bir şans vermeli miyim? Bilemiyorum.

                                                        Organix Onarıcı Isı Terapi Yağı

Neden Sevemedim?
Organix'in daha önce birçok şampuanını keyifle kullandım. Ancak bu ısı yağından ne yarar ne de zarar gördüm. Güzel kokuyor, o kadar...


                                                      Rimmel London Göz Makyajı Temizleyicisi

Neden Sevemedim?
Bu ürünü Watsons'dan aldım. Çok yoğun göz makyajı yapmıyorum ama, kalemdi, maskaraydı derken, temizlenecek şeyler oluyor. Ve bu ürün, bunları çıkarmada çok etkisiz kalıyor; diğer ürünlerle aynı kaderi paylaşıyor.



7 yorum:

  1. Bende memnun kalmadığım ürünleri anlattığım bir post yapmıştım. Şahsen beğenmediğimiz ürünleri anlatan postlara daha çok kıymet veriyorum. Çünkü dünyanın parasını vererek aldığımız ürünlerin elimizde patlaması can sıkıcı oluyor

    YanıtlaSil
  2. Ben de hayal kırıklığına uğruyorum resmen...

    YanıtlaSil
  3. supergroyu ben de sevemedim

    YanıtlaSil
  4. elixir ultime´i bende hic begenmemistim, bol bol sacima kür gibi sürüyordum bitsin artik diye, yine bir faydasi olmuyordu, birde öyle bir heves´le almistimki tzzz tzzz : D

    YanıtlaSil
  5. DAXı ilk aldığımda ben de senin düşündüklerini düşündüm. Şimdi sadece saç uçlarıma sürüyorum, yağlandırma yapmıyor ama çok da işe yaramıyordur heralde..

    YanıtlaSil
  6. Kerastese OleO Kompleks yağı ben de kullandım ve çok memnun kaldım, diplerine sürmediğin sürece çok etkili, kuru saçlarımı parlak ve canlı yaptı tabi kendi maskesi ile birlikte kullandım :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. ama supergro az kullanıldıgında ve en az 2-3 saat saçta tutuldugunda cok etkili :) bir de oyle dene ıstersen :)saç uçlarına ıyı gelıyor :)

    YanıtlaSil