30 Kasım 2011 Çarşamba

Yeni Bir Alışveriş Sitesi: Miss Pera

Bizim gibi bakım, kozmetik düşkünleri oldukça, bize özel siteler, kutular tasarlanmaya devam ediyor. Bu alandaki son yenilik de Markafoni'den gelmiş. Markafoni, şimdi de parfüm, bakım ve kozmetik ürünlerinin satıldığı http://www.misspera.com/ adlı yeni bir site hizmete açmış. En güzel özelliği de, satın aldığınız ürünleri 3 gün içinde teslim ediyor olmaları... Siteyi az önce inceledim, kullanışlı bir siteye benziyor, mesela şu an Agent Provocateur parfümleri %10 indirimle satılıyor. Marka konusunda biraz çeşitliliğe ihtiyaçları var, ama zamanla bu sayıyı arttıracaklarını düşünüyorum. Ne diyelim; tüm bakım alemine hayırlı uğurlu olsun:)


4 yorum:

  1. ben siteyi görüp inceledikten sonra sipariş verdim.2 gün içinde teslim ettiler sorunsuz bi şekilde.ürünleri de gayet beğendim.ayrıca kargonun bedava olması çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. internetten alısverise cesaretim yok ama bakarak baya zaman geciriyorum :) ürünleri inceliyorum :P siteyide merak ettim hemen tık tıklıyorum

    YanıtlaSil
  3. güzel bir siteye benziyor ama çeşit çok az, umarım artar zamanla:)

    YanıtlaSil
  4. kargo bedava olması güzel ama çeşitlilik son derece az. bir de fiyatları hem dışarıya hem de diğer online satıs sıtelerıne gore oldukca fazla. indirim yapılmıs halıyle bile fazla :) urun cesıtlerını arttırırlarsa tekrar bakarım tabii siteye :)

    YanıtlaSil