3 Ocak 2012 Salı

Bi Hediyem Var!

Yeni yılın ilk post'unu "hediye" postu olarak ilan etmeye karar verdim. Adına özellikle "çekiliş" demiyorum çünkü, ihtiyacı olan birisi için bu ürünün gerçekten hediye olacağını düşünüyorum. Sözkonusu hediyem, fotoğrafta da görebileceğiniz gibi Dermozinc Saç Dökülmesini Önleyen Bitkisel Losyon... Bu losyon, hastalık, ilaç tedavisi ya da başka nedenlerden dolayı anormal boyutta saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlara, doktorlar tarafından da tavsiye edilen, birazcık medikal yönü olan bir ürünmüş. Ürün, düzenli kullanım sonucunda saç dökülmesini %113 oranında önleyebilen, bitkisel içerikli bir losyon... Temiz ve kuru saça, günde iki kez, toplamda 10 püskürtme şeklinde uygulanıyor. Peki ben bu ürünü neden hediye etmek istiyorum? Çok şükür ki saçımda böylesi bir dökülme yok ve ürünü de kullanmıyorum, öylece bir köşede duruyor. Ve hediye edebileceğim, ihtiyacı olan bir arkadaşım, teyzem, akrabam da yok. O nedenle, buradaki dostlarımdan birine hediye etmeyi uygun buldum.

Peki bu ürüne sahip olmak için sizin ne yapmanız gerekiyor? Birincisi; bu ürüne "neden" ihtiyacınız olduğunu bana anlatmanızı rica ediyorum. Bu post'un altına yorum yapabileceğiniz gibi; ister sözcüklerlerle, isterseniz de mini bir "bak, saçım çok fena!" fotosu yollayabilirsiniz mail adresime... Tekrar edeyim; hepimizde saç dökülmeleri oluyor ancak bu ürün, standart dökülmelerden çok, ekstra, yoğun dökülmelere yönelik olarak kullanılıyor. Yani sizin ihtiyacınız olmasa da, çevrenizdeki birinin böyle bir ürüne ihtiyacı olabilir. Dönelim yapmanız gerekenlerin ikincisine... İkinci olarak da blogumun izleyicisi olmanızı ve beni Twitter'dan takip etmenizi rica edeceğim... Hepsi bu!

16 Ocak'da hediyemi kime verdiğimi açıklayacağım. Umarım, gerçekten ihtiyacı olan birine gider hediyem... Bu arada, kargo masrafını da ben ödüyorum, bilginize:)

Herkese İyi Yıllar!

5 yorum:

  1. merhaba. twitter'dan takibe aldım. blogu önceden de takip ediyordum zaten. ben kendim için değil annem için istiyorum bunu. annem hepatit c tedavisi gördü. çok şükür atlattı da hastalığı. ama tam 1 yıl süren bu tedavi kemoterapi kadar ağır bir tedaviydi (istersen araştırabilirsin de bu tedavinin nasıl bişey olduğunu) 35 kilo verdi saçları da çok ama çok döküldü. tedavisi bitti şükür ama hala annem eski haline dönemedi. saçları çok seyrek ve şimdi ona kilo da aldırmaya uğraşıyoruz biraz. nerde hasta varsa Allah şifa versin inşallah.
    kardelen_6497@hotmail.com
    Hülya (MaviMelek)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. twetim yok ama izleyicindim zaten ürünü kendim için istiyorum hastalık derecesinde olmasada epey dökülüyor saçlarım birçok şey denedim dökülme durmadı son olarakta saçlarım evde heryerden çıkıyor ve eşimde rahatsız olmaya başladı benim sebebim budur..
    daphnezamani@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;

    çok güzel düşünmüşsün cnm tebrik ederim.

    Bende annem için istiyorum. Sçaları çok döküüyor her türlü ürün denedik ama sonuç alamadık. Bunu ilk kez gördüm. Denemek isterim.

    sevgiler

    http://betirella.blogspot.com/2012/01/yeni-cekilisler-var.html

    tugba_yildirir@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. merhabalar
    malesef twitterım yok ama izleyicinim
    şansımı denemek istedim:)
    ben bu hediyeyi eşim için istiyorum
    seboreik dermetiti var ve saçlarının orta kısmında yoğun bir dökülme var hatta orada saç kalmadı malesef:( ve bu onun çok canını sıkıyor neredeyse tüm şampuanları denedik ama çare bulamadık inşallah bana çıkar çıkmazsa da nereden temin edebileceğimi söylersen sevinirim
    sevgilerimle...

    dilek7801@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. slm:)
    90.izleyicin oluverdim.
    Nişanlımın saçlarının orta kısmı tamamen döküldü. Dediğin gibi standart bi dökülme değil, yoğun bi dökülme. Orta kısımda saç kalmadı. Deva bulamadık. En son Bioxin almayı düşündük. Morali çok bozuk. Kafasına çok takıyor. Hediyene nişanlımı sevindirmek için talibim. Kazanırsak çok ama çok mutlu olacağından eminim.

    et_hotmeyil.com@hotmail.com

    Blogrolluma ekliyorum seni.
    Ben de çok yakında bi çekiliş yapıcam.Seni de beklerim
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil