12 Mart 2012 Pazartesi

Alessandra Ambrosio İle Bir Gün

 Soğuk ve sendromlu bir pazartesi gününden herkese merhaba... Perşembe günü ofisteki tüm işlerimi bitirdim ve cuma günü kendime izin verdim. Şöyle keyifli bir kahvaltının ardından, Philips'in Beşiktaş'taki bir oteldeki "Satinsoft" epilatörünün basın lansmanına gittim. Amacım hem bu yeni epilatörü hem de markanın yüzü Alessandra Ambrosio'yu yakından görmekti. Alessandra ile ilgili izlenimlerimi anlatmadan önce epilatörden bahsedeyim.

Sizi bilmem ama, ağda gibi geleneksel yöntemler, benim için epilatörden daha tercih edilesi... Nedense, epilatörlerin pürüzsüzlük hissini doyasıya veremediğini düşünüyorum. Bu nedenle, bu konuda ön yargılarım var. Ancak bu Satinsoft'a bir şans vermeme engel olmuyor. Çünkü ürünün, standart epilatörlere oranla çok daha fazla özelliği var. Bana kalırsa en önemli iki özelliği bakteri oluşumunu engelleyen hipoalerjenik gümüş iyon diskler ve batık oluşumunu engelleyen peeling fırçası... Bir de, ıslak-kuru kullanım özelliğini de unutmamak gerek... Sonuç olarak bence keyifli bir ürün, kısa sürede tüylerden kurtulmak isteyenlere öneririm, çantaya, bavula atın, tatile kaçın...


Gelelim Alessandra'ya... Öncelikle gerçekten de güzel bir kadın olduğunu söylemeliyim. 7 aylık hamile olmasına rağmen, minik karnı dışında, vücudunda bir gram yağ yok! Bunu da sürekli spor yapmasına bağlıyor. Son derece içten, sürekli gülümsüyor. Alessandra, sık sık ürünü keyifle kullandığının altını çizdi. Benim yakından gördüğüm kadarıyla oldukça pürüzsüz bir teni vardı, güzellik salonuna gitmeye vakti olmadığı için epilatörüyle sağlıyormuş bu pürüzsüzlüğü... İşte sizin için çektiğim kareler...




6 yorum:

  1. katılıyorum; bu konuda ben de gelenekciyim :) epilatörü de tatillerde, günü geçiştirmek için elimin altında tutuyorum ama :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle hayatı kolaylaştırıyorlar:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba bloguna yeni üye oldum
    bende bloguma beklerim sevgiler =)
    hediye çekilişime beklerim

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle pratikler =))
    http://1k1a.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Bende Braun Silk Epil-7 aldim, haftasonu deniyecegim, bakalim gercekten epilasyon cok farkli oluyormu, en son on sene önce bir denemistim ve cok canim yandigi icin kullanamamistim ; )

    YanıtlaSil
  6. ya alessandra ambrosio'ya bayılıyorum! ne muhteşem bir hatundur öyle :) ağda benim için çok acılı, o yüzden epilatör kurtarıcım! şu an rowenta kullanıyorum, genel olarak memnunum..

    YanıtlaSil